Ga naar hoofdinhoud

Onafhankelijk advies over digitale middelen

Bespaar tijd en geld bij het kiezen en inzetten van digitale tools voor zorgverleners en cliënten in langdurige zorg. Krijg advies van experts die niet gebonden zijn aan één merk of product.

Maak de selectie en aankoop van digitale middelen een stuk eenvoudiger. Onze onafhankelijke adviseurs zijn experts in het gebruik van digitale middelen binnen de langdurige zorg. Ze weten precies wat er op de markt is en welke digitale middelen het beste passen bij de mensen, werkwijze en systemen van jouw organisatie. Ook adviseren ze graag over het invoeringstraject.

Onafhankelijk advies voor aankoop

Met ons advies kies je simpel digitale middelen die zorgverleners écht tijd besparen. Je selecteert eenvoudig de veiligste en meest gebruiksvriendelijke digitale tools voor mensen met een chronische aandoening of beperking. Je weet precies welke digitale producten de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. En je weet vooraf welke tools eenvoudig kunnen worden gekoppeld aan andere systemen. Laat onze onafhankelijke experts je adviseren.

Advies voor een succesvolle invoering

Wil je een nieuw digitaal innovatieproject starten? Een succesvolle pilot met digitale middelen in de hele zorgorganisatie invoeren? Of wil je een vastgelopen project met digitale zorgmiddelen een nieuwe impuls geven? Onze experts staan klaar met advies op maat om de invoering van digitale middelen in je zorgorganisatie soepel te laten verlopen.

Flexibel, persoonlijk en praktisch

Praktische quickscan om snel verbeteringen in kaart te brengen
Altijd persoonlijk advies: van één telefoontje tot maatwerktraject
Handige strippenkaart voor advieswerkzaamheden
Prijzen vanaf €249,- voor een helder advies
Back To Top