Ga naar hoofdinhoud

Promotie en training voor gebruik digitale middelen

Met de juiste promotie en training maak je zorgverleners én cliënten in de langdurige zorg enthousiast over het gebruik van digitale middelen. En je zorgt dat ze de technologie op een eenvoudige en veilige manier blijven gebruiken.

Bij ons ben je zeker van promotiemateriaal en trainingen op maat: voor zorgverleners én voor mensen met een chronische aandoening of beperking en ouderen.  Zo wordt het gebruik van digitale middelen voor iedereen in je organisatie interessant en begrijpelijk.

Interne en externe promotie op maat

Wil je een promotiefilmpje speciaal voor cliënten? Heldere teksten voor een website of flyers? Of misschien een demosessie voor een digitaal product? Ons team is gespecialiseerd in het  promoten van digitale middelen binnen de langdurige zorg, zowel intern als extern. Wij spreken de taal van zorgverleners, zorgmanagers én cliënten.

Persoonlijke training of cursus

Het gebruik van digitale middelen door zorgverleners, zorgmanagers en cliënten valt of staat met training. Onze trainers zijn experts in het begeleiden van zorgverleners in langdurige zorg, mensen met een chronische aandoening of beperking en ouderen. Wij geven trainingen die bij je mensen en je organisatie passen: in-house of op een andere locatie, klassikaal of online.

Flexibel, persoonlijk en toegankelijk

Voor zorgverleners en managers in langdurige zorg
Voor mensen met een chronische aandoening of beperking en ouderen
Op locatie of afstand, klassikaal of online via e-learning
Al vanaf €149,- voor duidelijke demosessies
Back To Top