Ga naar hoofdinhoud

Wat ga je doen?

ExceptionAll groeit op dit moment hard. Dat is mooi, maar we willen nog wat harder doorgroeien. Daarvoor is het belangrijk dat we goed naar buiten brengen wat we doen, en waarom dat voor zorgorganisaties, medewerkers en cliënten zo belangrijk is.  In 2021 willen we daarom veel meer aandacht gaan besteden aan onze communicatie via social media.

Je krijgt bij ons veel vrijheid om zelf je stage vorm te geven. Zo kun je aan de slag met het maken van een communicatie- en contentplan, met name voor onze social media-kanalen. Maar ook het maken van uitingen voor deze social media – filmpjes, foto’s, teksten en interviews – hoort tot je takenpakket. Daarbij kun je gebruik maken van onze opnamestudio.

In overleg bepalen we waar het accent in je stage komt te liggen, en hoe we dat kunnen vormgeven. Kortom, veel variatie bij een kleine organisatie die zich bezig houdt met innovatie in de zorg. Hoe dynamisch en relevant wil je het hebben?

Wat bieden we?

  • Een enorm veelzijdige stageplek, waarin je zowel strategisch als meer uitvoerend werk kunt doen.
  • In overleg is een stagevergoeding mogelijk.
  • Gedegen begeleiding door mensen die zelf een communicatie- en multimedia-achtergrond hebben.
  • Gezellige collega’s en fijne sfeer, met af en toe een bedrijfsborrel of BBQ of samen eten.

Wanneer zijn we op zoek naar JOU?

  • We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is om de mediastrategie van een jong bedrijf te helpen vormgeven, en die bereid is de mouwen op te stropen en zelf ook samen met ons een aantal media-uitingen te maken.
  • Het is vooral belangrijk dat je het leuk vindt om mensen te helpen. Daar heb je veel geduld bij als dat nodig is en je bent goed in staat om je in anderen te verplaatsen.
  • Het is fijn als je het leuk vindt om met innovatieve technieken bezig te zijn, maar ook affiniteit hebt met de zorg.
  • We zoeken een stagiair op MBO-4- of HBO-niveau.

Hoe kun je solliciteren?

Maak een kort filmpje of animatie, of schrijf een creatief vormgegeven korte motivatie waarom je graag stage zou willen lopen bij ons. Stuur het naar maartjevanhees@exceptionall.nl.

Wil je eerst meer weten? Dan kun je bellen met Maartje van Hees: 06-21583661.

adviesgesprek
Back To Top