Ga naar hoofdinhoud

Sterke wachtwoorden, voor iedereen!

Op 24 november is het “Verander je wachtwoordendag”. Belangrijk, want het gebeurt steeds vaker dat wachtwoorden worden gekraakt en internetdieven toegang krijgen tot je gegevens. Tegelijkertijd moet je wel voor een heleboel websites een heleboel wachtwoorden maken: je internetbankieren, je DigID, Netflix, je zorgdossier…. noem maar op. Het wordt dan wel héél lastig om overal weer een ander, lang, moeilijk te raden wachtwoord te kiezen. En dat is voor iedereen lastig, maar helemaal als je niet zo veel hebt met technologie of het lastig vindt om wachtwoorden goed te onthouden en goed te schrijven.

Veilige wachtwoorden, ook als je beperkte taalvaardigheden hebt

Ook cliënten van zorgorganisaties willen (of moeten) vaak online zijn, en zullen dus ook accounts met wachtwoorden hebben. Hoe help je hen nu het beste om veilige wachtwoorden te maken die ze zelf kunnen onthouden? Daar hebben we een handige flyer voor gemaakt. In begrijpelijke taal, ook voor lezers met beperkte taalvaardigheden of geheugenbeperkingen.

Wil je deze ook hebben voor jouw cliënten? Klik hier om het formulier in te vullen en we sturen je de flyer gratis en vrijblijvend toe.

 

 

Back To Top